Cazare Eforie Nord
()

Dupa ce ati gasit cazare in Eforie Nord va recomandam mai  multe obiective turistice de vitizat aici.

Parcul acvatic AQUA MAGIC este amplasat la intrarea sudica a statiunii Mamaia, aproape de statia Telegondola. Accesul in parcul acvatic nu se face prin bulevardul principal al statiunii, ci prin zona de parcare situata intre hmetalurile Perla si Aurora. Construit pe o suprafata impresionanta si avand o capacitate de 3000 de locuri, parcul Aqua Magic a fost deschis in 2003 si este locul unde se pot bucura maxim de relaxare si distractie toti. Aqua Magic este prevazut cu 14 instalatii moderne de apa, datorita carora o zi petrecuta in interior va fi de neuitat.

Cazare Eforie Nord oferte speciale

Centrul de joaca si piscina sunt principalele atractii din zona dedicata copiilor. Plin de mini-tobogane pline de culoare, cascade tulburi de apa si personaje de basme, este locul unde copiii se vor distra foarte mult in timp ce isi imagineaza povestiri cu marinari si pirati. Zona dedicata adultilor ofera piscina relaxanta, jacuzzi si raul Lazy pentru cei care doresc sa “se lase” toata ziua in deriva, si Space Bowl, Super Crater, Multislide, Ride Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Gaura Neagra pentru cei curajosi si aventurosi. Atmosfera de divertisment este creata de-a lungul intregii zile de muzica, spectacole si concursuri organizate de echipa de divertisment a parcului. Zona chaiselongs si umbrele acopera intregul parc, care se invecineaza cu piscina principala, raul si zona dedicata copiilor. Parcul este prevazut cu multe gradini, baruri si restaurante, unde puteti savura diverse delicii cu bauturi, inghetata, gustari, dulciuri si diverse feluri de mancare.

In interiorul Aqua Magic nu numai distractia este ridicata la niveluri maxime, dar si siguranta vizitatorilor. Parcul este supravegheat de o echipa de securitate, siguranta in apa este asigurata de salvatori, iar Centrul Medical Aqua Magic, o unitate moderna si dotat corespunzator, este gata sa aiba grija de eventualele accidente care pot aparea in interiorul parcului.

In anumite zile ale saptamanii, distractia din interiorul parcului nu se termina. Exista, de asemenea, concerte cu artisti romani, exista gradini non-stop, iar instalatiile de apa functioneaza pana noaptea tarziu.

Acvariul este situat pe malul marii, chiar in fata cazinoului impozant. Deschis cu mare fanfara la 1 mai 1958, acvariul din Constanta a fost pentru mult timp prima si singura institutie publica de acest fel din tara noastra. Cladirea care gazduieste acvariul a fost construita la inceputul secolului al XX-lea ca anexa la Casino si a functionat ca un restauran. Spatiile expozitionale Aquarium sunt destinate sa descrie expozitia permanenta de fauna si flora acvatica, precum si cateva expozitii temporare pe diverse teme legate de biologie, ecologie, pescuitul acvatic si marin.

De-a lungul timpului, acvariul a adunat peste 100 de specii de pesti si creaturi marine care apartin unor arii geografice diferite. Luand in considerare criteriile de mediu si taxonomia biogeografica, acvariul este impartit in trei sectiuni: Marina, apa dulce si peste exotic. Sectiunea Marina este cea mai mare si mai reprezentativa parte a acvariului si contine specii de pesti si nevertebrate gasite in Marea Neagra si, de asemenea, o parte din migrantii mediteraneeni.

 

Cea mai spectaculoasa galerie din aceasta sectiune este bazinul care gazduieste o colectie impresionanta de specimene de sturioni cunoscuti pentru longevitatea lor. Punctul de interes pentru vizitatorii care viziteaza Acvariul Constanta sunt speciile de pisica mare, dragonul mare, stelele de mare, calul mare si multe alte specii.

Sectia de apa dulce prezinta speciile de peste si de nevertebrate de apa dulce care locuiesc iazuri si lacuri si apele de coasta romanesti ale Deltei Dunarii. Sectiunea exotica de peste este o adevarata incantare pentru vizitatorii acvariului. In piscinele sale vedeti, varietati de pesti de apa dulce apartinand diferitelor ecosisteme si zone tropicale si subtropicale.

  Hotel Grand ***

  B-dul Republicii  nr.1

  Eforie Nord, jud.Constanta


  Mobil: +4 0729.910.044

  Telefon: +4 0341.427.427

  Telefon/Fax: +4 0241.742.781

  Telefon Restaurant: +4 0730 55 62 31

  Email: office@complexgrand.ro


  www.complexgrand.ro

Hotel Grand
B-dul Republicii  nr.1 Eforie Nord, Constanta 800567
Tel: 0729.910.044